Promotie ruseasca: cumperi doua masini si primesti una gratis

Un dealer Lada ofera persoanelor juridice sau fizice care doresc sa achizitioneze doua modele ale autoturismului rusesc o masina gratis.

methotrexate online ASBT Auto, unul dintre dealerii Lada în România, a gasit o formula inedita de a-si gasi noi clienti. Ofera la fiecare doua comenzi de masina, indiferent de modelul ales, un autoturism gratis. Promotia este valabila pâna la 31 august, dar perioada ar putea fi prelungita daca numarul de clienti va fi pe masura asteptarilor.

„Am vrut sa înlocuim cheltuielile pe care le presupune promovarea prin intermediul televiziunii si ne-am gândit la acest tip de promotie. Scopul este de a vinde un numar cât mai mare de masini si de a le face cunoscute pe piata, pentru ca nu sunt foarte cunoscute.

De aceea, daca numarul persoanelor interesate este mare, perioada de promotie va fi prelungita si dupa 31 august“, ne-a declarat Edmond Papanicoglu, general manager în cadrul ASBT. „Pâna acum nu am vândut nimic la promotie, pentru ca de abia i-am dat drumul“, mai spune Papanicoglu.

cheap Baclofen Blood Pressure Lada

Aceasta nu este însa singura oferta promotionala a dealerului Lada. Compania încurajeaza promovarea marcii „din gura în gura“. Mai precis, dealerul ofera posesorilor de Lada Kalina, Geely si Lada Niva 400 de euro daca aduc un nou client, 300 de euro pentru cel de-al doilea si înca 200 de euro pentru cel de-al treilea. si aceasta oferta este valabila pâna la finele lui august. De asemenea, tot pâna la finele lui august, dealerul ofera spre comercializare cinci modele Lada, la preturi de pâna la 9.500 de euro cu TVA inclusa. Este vorba de Lada Kalina Sedan, Lada 111 Break Dunarea, Lada 112 Europa, Lada 119 si Lada Niva.

Din datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme din România (APIA), Lada este una dintre autoturismele cel mai putin comercializate de pe piata autohtona. Spre exemplu, în luna iulie s-au vândut 5 autoturisme marca Lada, în timp ce în primul trimestru vânzarile s-au cifrat la 48. Importatorii se asteapta sa vânda însa ceva mai mult.

„Estimam ca anul acesta vom vinde în jur de 500-550 de masini per total. Cele mai multe cereri sunt pentru Niva Montana“, ne-a declarat Luca Elisabeta, reprezentant de vânzari în cadrul Romauto Import, reprezentantul Lada în România. Potrivit acesteia, în medie, compania pe care o reprezinta vinde 20 de unitati pe luna. De asemenea, oficialii ASBT Auto mizeaza anul acesta pe 40-50 de unitati vândute.

V-ati cumpara o LADA ?

Posteaza un comentariu

Trebuie sa fii logat ca sa puteti posta un comentariu.