Detectorul de radar Beltronics Vector 995

Acest model este singurul care indica frecventa. Radarul politiei se gaseste pe frecventa K 24.158. Astfel se pot determina foarte usor alarmele false.
Beltronics Vector 995 are un display alpha numeric si text si face o descriere a benzii usor de sesizat . Vector 985 poate emite 64 de mesaje vocale diferite, include alerta vocala diferita pentru fiecare mesaj SWS. Vector 985 detine o superioritate in detectarea tuturor semnalelor, intrega clasa Bel fiind caracterizata ca avand o inalta performanta.

Beltronics


Radarul Beltronics Vector 995 raspunde la semnalele tuturor radarelor folosite de politie, si capteza undele la 360 grade pentru toate tipurile de radare. 995 este imun la detectorul de radare VG-2, si emite o alerta cand VG-2 este folosit. La noi inca nu s-au adus aceste aparate. Are suportul de baza pentru sistemul Safety Alert. Acest sistem nu are aplicabilitate in Romania, deoarece la noi nu emite nimeni unde pentru a avertiza ca sunt semafoare, treceri de pietoni, accidente etc.
Performantele liniei de detectoare radar de la Bel Vector sunt neatinse in industria producatoare de aceste echipamente.

Aparatul se gaseste in magazinele online si la comerciantul de electrocasnice DOMO.

sursa : 1001auto.ro

Posteaza un comentariu

Trebuie sa fii logat ca sa puteti posta un comentariu.