Modulatorul FM Sound-Fly Auto GWT-600

Stocarea muzicii in  format digital  este ceva specific zilelor noastre, iar tipul de fisiere MP3 nu cred ca este strain niciunui utilizator frecvent al PC-ului. O problema cu care s-au confruntat posesorii de autoturisme in ultimii ani a fost ascultarea muzicii preferate in format digital atunci cand sunt la volan. CD-urile sunt alegerea optima atunci cand soferul este foarte pretentios in ceea ce priveste calitatea sunetului, insă ramane problema capacitatii acestui mediu de stocare. Cele 80 de minute de-abia sunt suficiente pentru aproximativ 20 de melodii. O soluţie a fost oferită de magaziile cu CD-uri, însă preţul ridicat nu le-a făcut foarte populare.

Modulator fm

La ora actuală, majoritatea CD player-elor auto oferă suport pentru fişierele MP3, unele dintre ele fiind chiar dotate cu mufă USB, slot pentru card-uri SD şi mufă audio frontală. Ce facem însă dacă planşa de bord a autovehiculului nu permite schimbarea vechiului radiocasetofon sau CD player? Soluţia elegantă este utilizarea unui modulator FM. Această denumire este dată unor dispozitive de mici dimensiuni, alimentate de obicei prin priza de la brichetă şi care preiau o sursă audio şi o transmit pe frecvenţe radio FM.

Sound-Fly GWT-600 este un modulator FM de ultimă generaţie care se remarcă prin versatilitate şi un număr mare de funcţii. El se livreză împreună cu o telecomandă subţire care permite accesarea mult mai rapidă a unor funcţii. Corpul modulatorului dispune de o mufă rabatabilă pentru priza de la brichetă, putându-se adapta pentru aproape orice configuraţie a planşei de bord. Partea frontală dispune de un mic ecran LCD numeric, cu patru cifre. Sub el se găsesc trei butoane subţiri, iar mai jos au fost dispuse butoanele Play/Pause, Next şi Forward.

Modulatorul poate prelua fişierele MP3 sau WMA din trei surse. Pe latura sa dreaptă se află slot-ul pentru carduri SD. Acesta suportă o capacitate maximă de 16 GB pe carduri de tip SDHC. Stick-ul USB poate fi conectat la un port aflat în partea de jos a modulatorului. Capacitatea maximă recunoscută de Sound-Fly Auto este de 32 GB. De asemenea, modulatorul recunoaşte 20 de directoare pe cinci nivele sau 1999 de fişiere. O primă limitare care ar putea fi simţită de unii utilizatori care dispun de harddisk-uri externe. Pe langă faptul că este necesară o alimentare separată pentru HDD, modulatorul recunoaşte doar o partiţie de 32 GB, formatată FAT32. Pe latura stângă a dispozitivului se află un o mufă audio de 2,5 mm. În pachet este oferit un cablu adaptor cu jack de 3,5 mm, lung de aproximativ 30 cm.

sursa : go4it.ro

Posteaza un comentariu

Trebuie sa fii logat ca sa puteti posta un comentariu.