Parrot CK 3000 Evolution Black Edition

Setul auto performat CK3000 ofera functii de comunicare fara comenzi manuale prin conexiune Bluetooth, fiind atasat la linia audio a masinii dumneavoastra. Este disponibil in limbile: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, portugheza, olandeza, chineza, rusa si ceha.

Conversatiile pot fi efectuate prin apelarea vocala, pana la 150 – 200 de numere, fara zgomot de fond si ecou, la o calitate a sunetului de inalta fidelitate prin procesarea digitala a semnalului. Se poate cupla cu pana la 3 telefoane.

parrot

In momentul pornirii motorului car, kit-ul se conecteaza instant la telefonul mobil. Parrot CK3000 Evolution face posibil apelarea, selectarea contactelor si finalizarea apelarii, si asta fara sa apesi niciun buton. CK3000 Evolution poate face diferenta intrenumere de telefon office sau homesi poate identifica apelurile incoming dupa nume.Accesand butonul browser kit-ul afiseaza meniul, ceea ce permite soferului verificarea casutei vocale.

Cu un design sobru dar elegant, kit-ul Parrot este o prezenta discreta dar extrem de practica in masina dumneavostra. In eventualitatea unui apel, radio-ul se opreste automat, astfel incat speaker-ul sa poata reda conversatia, iar microfonul exceleaza in calitatea redarii sunetului, deasemenea.

sursa : 1001auto.ro

Posteaza un comentariu

Trebuie sa fii logat ca sa puteti posta un comentariu.