Lancer EVO F4Q

Mitsubishi a lansat cea mai puternica versiune din istoria lui Lancer EVO: FQ 400. Acest model va fi disponibil doar in Marea Britanie.

Fanii englezi ai modelului Mitsubishi Lancer se pot bucura de o noua versiune a acestui sedan. Constructorul japonez a lansat Lancer FQ 400, model ce dezvolta 403 CP dintr-un motor supraalimentat de 2.0 litri. Propulsorul MIVEC al lui Lancer FQ 400 dezvolta un cuplu motor maxim de 525 Nm la o turatie de 3.500 rpm.

FQ 400 este cel mai puternic si cel mai rapid Lancer Evolution creat vreodata, acesta fiind capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde. La fel ca toate versiunile Lancer Evolution, FQ 400 beneficiaza de tractiune integrala S-AWC, asistata de sistemul activ de stabilitate si diferentialul central activ. Modelul este echipat din fabrica cu arcuri Eibach si amortizoare Bilstein, dar si cu un set de jante de 18 inch din aliaj usor.

Desi FQ 400 este cea mai sportiva versiune a lui Lancer Evolution, modelul este echipat cu un sistem de navigatie prin satelit, sistem audio cu o memorie de 30 de gigabytes si conexiune bluetooth pentru telefonul mobil. Interiorul beneficiaza de scaune sport Recaro, iar levierul franei de mana si al schimbatorului de viteze sunt din fibra de carbon. Designul exterior al lui Lancer FQ 400 aminteste de modelul Lancer EVO VI prin trasaturile sale extrem de agresive.

In Marea Britanie, Mitsubishi Lancer EVO FQ 400 are un pret de pornire de 50.000 de lire sterline, echivalentul a 57.000 euro.

automarket.ro

Posteaza un comentariu

Trebuie sa fii logat ca sa puteti posta un comentariu.