Descopera Garmin NUVI 1490T

Garmin a lansat sistemul GPS nuvi 1490T care se face remarcat prin touchscreen-ul de de 5 inch si tehnologia Bluetooth ce permite direct apelarea de pe dispozitiv.

Pe partea de navigatie, sistemul ofera informatii despre evenimentele din trafic si te asistă în intersectii si curbe periculoase, oferindu-ti mai multe detalii vizuale. In plus, un indicator afiseaza limitele de viteza pentru majoritatea drumurilor principale.

Sistemul nuvi 1490T dispune de un mod public de tranzit susţinut de hărţile CityXplorer. Hărţile, disponibile contra cost pentru multe destinaţii din America de Nord şi Europa, pot fi descărcate direct pe sistemul nuvi. Hărţile City Xplorer permit utilizatorilor să planifice şi să folosească rutele prestabilite ale mijloacelor de transport în comun precum autobuzul, tramvaiul şi metroul. Preţul hărţilor CityXplorer variază între 9 Euro şi 14 Euro, în funcţie de oraşele alese.

Garmin nüvi 1490T este disponibil în România la un pret de 1300 Lei cu Atlasul Digital al României R.O.A.D.2008 preîncărcat.  go4it

Posteaza un comentariu

Trebuie sa fii logat ca sa puteti posta un comentariu.